• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більшість агрономів позитивно ставляться до вирощування ГМО
    Опубликовано: 2017-04-11 16:00:01

    Українські агрономи в своїй більшості висловлюються на підтримку технологій генетичних трансформацій, адже вона, на їх думку, допоможе вирішити глобальну продовольчу кризу.
    За даними опитування, проведеного SuperAgronom.com, 76% агрономів та фахівців аграрного сектору висловились на підтримку ГМ-технологій.

    На думку фахівців, боятись ГМО нічого — жоден з теоретично можливих ризиків від вирощування модифікованих сортів досі не отримав підтвердження. А деякі з них повністю надумані.

    Натомість, при вирішенні проблеми глобальної продовольчої кризи, саме генетичні трасформації здатні відіграти ключову роль. Генетично модифіковані сорти рису, кукурудзи, картоплі та інших видів вже дають позитивні результати в подоланні голоду у країнах Африки та Азії, де традиційні сорти в жорстких умовах не давали потрібного результату.

    Проти впровадження генетично покращених сортів рослин висловились 20% опитаних, а ще 4% не визначились із своєю думкою стосовно ГМО.

    superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.