• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МРІЯ Агрохолдинг розпочинає посівну кампанію
    Опубликовано: 2017-04-01 16:34:02

    Агрохолдинг «МРІЯ» розпочав посів ярих культур під урожай 2017 року. Роботи стартували в Чернівецькій області, де зараз вже відбувається посів ярого ячменю.
    Про початок посівної кампанії повидомила прес-служба компанії «МРІЯ Агрохолдинг».

    Через потепління та сприятливі погодні умови посівна на Буковині розпочалася раніше запланованих термінів. На черзі — Тернопільська та Івано-Франківська області.

    При посіві ярого ячменю «МРІЯ» використовує власне насіння 1-ї та 2-ї репродукції.

    «У нас є своє якісне насіння ячменю, тому в цьому році ми прийняли рішення замінити ним яру пшеницю, насіння якої нам необхідно закуповувати. Це дає нам можливість заощадити на затратах. Тим більше, в останні роки в Україні значно скоротилися площі посівів ячменю через зменшення поголів'я худоби. Так що, кон'юнктура для нас сприятлива», — коментує операційний директор«МРІЇ» Андрій Григоров.
    Під ярий ячмінь у цьому році в структурі посівів «МРІЇ» заплановано 6 тис. га. Паралельно із посівом ячменю Агрохолдинг буде сіяти горох на площі 500 га в Тернопільській області. Також у структурі посівних площ — 4 тис. га ярого ріпаку.

    На початку квітня компанія планує почати посів соняшнику на площі 32 тис. га, а також цукрового буряку на 3,5 тис. га. Традиційно Агрохолдинг «МРІЯ» сіятиме кукурудзу і сою на площі 20,3 тис. га і 17 тис. га відповідно. Під інші ярі культури на сьогоднішній день відведено 2 тис. га.

    superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.