• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тваринницьку ферму, пташник та нові корівники збудували на Тернопільщині
    Опубликовано: 2017-04-01 15:50:19

    На Тернопільщині у 2016 році збудовано 2 нові корівники, тваринницьку ферму та пташник. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив начальник управління агропромислового розвитку ТОДА Віталій Луй.

    «Здійснювалося  будівництво і реконструкція молочних комплексів у Козівському та   Кременецькому районі потужністю на 1200 голів корів кожен. Окрім цього відновлена тваринницька ферма в Бережанському районі. Для  поліпшення генетичного потенціалу  молочного стада ТОВ «Україна» Підволочиського району  закуплено 394 голів нетелей голштинської породи з Німеччини. В птахівництві введено в дію пташник  на  230 тис. курей-несучок в Тернопільському районі», – розповів Луй.

    Водночас він зазначив, що протягом останніх років не реалізовано жодного інвестиційного проекту з розвитку скотарства у Заліщицькому, Монастириському, Шумському та Гусятинському районах.

    doba.te.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.