• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні може з’явитись Асоціація ягідників
    Опубликовано: 2017-03-27 14:39:22

    Рішення про створення Асоціації ягідників України ухвалили у Львові за круглим столом на тему «Сировинна база та переробка ягід в Західній Україні». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

    Таке об’єднання повинно консолідувати виробників та переробників ягід для гармонійного розвитку ягідного сектору України.

    «Особливо актуальним круглий стіл був для Львівських господарств, адже одною зі стратегій господарств області є вирощування ягідних культур, - розповідає директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз. - Саме тому малі та середні господарства Львівщини активно збільшують посадки малини».

    Під час дискусії Наталія Хмиз також провела аналіз виробництва ягід в Україні та Львівській області. Зокрема, наголосила про тенденції росту площ закладання ягід.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.