• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малому і середньому агробізнесу треба рекламувати себе — фермер
    Опубликовано: 2017-03-27 11:34:25

    Щоб аграрний бізнес був ефективним, фермерам потрібно постійно вдосконалювати свої знання, навички і не забувати про рекламу своєї продукції.

    Про це у своєму інтерв’ю Kurkul.com розказав голова ФГ «Тетяна 2011» Василь Цвик.

    Фермерське господарство «Тетяна 2011» утримує кіз альпійської та зааненської порід французької селекції. Має власну сироварню. Випускає власну продукцію торгової марки Zinka.

    «Важливе місце займає реклама. Чому? Бо хай там скільки людей не говорять про свою любов до козиної продукції, але перед тим як виходити на ринок, ми робили багато досліджень. Провели анкетування, опитали більше тисячі киян і з’ясували, що культури споживання козиного молока у столиці немає. Тому треба над цим працювати. Кожен із нас буде вибирати яким шляхом буде йти, але ми для себе вирішили, що маємо кожному клієнту дати продегустувати, дати скуштувати нашу продукцію і тільки тоді вже людина свідомо буде повертатися по неї у магазин», — ділиться своїм досвідом просування продукції фермер.
    За кілька років Василь Цвик зі звичайної козиної ферми створив відому торгову марку Zinka і отримав звання «Лідер галузі».

    «Ще 5 років тому я був зовсім недосвідченим, під час конференцій та семінарів дивився великими очима на спікерів і думав: «Ого, які великі цифри вони називають!». А зараз сам виступаю в ролі такого ж спікера перед вами. Перше, з чого хочу почати, — беріть олівець в свої руки і завжди рахуйте самі. Ми дуже довго думали, подорожували європейськими країнами, були в Ізраїлі, вивчали будівництво тваринницьких ферм», — розповів Василь Цвик.

    kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.