• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За два місяці сільськогосподарське виробництво в Україні скоротилося на 1,7%.
    Опубликовано: 2017-03-27 10:30:44

    В січні-лютому сільськогосподарське виробництво скоротилося на 1,7%. При цьому виробництво в сільгосппідприємствах скоротилося на 2,1%, а в господарствах населення - на 1,4%. Слід врахувати, що з січня по травень розрахунки виробництва в сільському господарстві виробляються на основі даних, що стосуються продукції тваринництва.

    В січні-лютому було зафіксовано зростання сільгоспвиробництва в дев'яти областях. Приріст виробництва в цих областях сталося переважно за рахунок сільськогосподарських підприємств.

    На початку тижня залишки коштів на кореспондентських рахунках українських банків були на рівні 51539,8 мільйона гривень, до п'ятниці показник знизився до рівня 46235,6 мільйона гривень.

    Вартість міжбанківських кредитів овернайт станом на кінець минулого тижня склала 11,5-13,0% річних. Ставки по кредитах тижневої і місячної терміновості практично зрівнялися і склали відповідно 12,5-14,5% і 12,5-15,0% річних.

    Минулого тижня спадна динаміка українського ринку акцій була неоднорідною. В понеділок 13 березня індекс Української біржі (УБ) впав на 1,7%. В наступні дні динаміка індексу була нестійкою, зростання індексу виявився недостатнім, щоб перекрити втрати першого торгового дня тижня. За підсумком тижня індекс УБ втратив 0,6%, закрившись в п'ятницю 17 березня на позначці 935,34 пункту. Зростання індексу з початку року склав 17,5%.

    newsbanker.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.