• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ED&F Man розширює бізнес з торгівлі зерном в Чорноморському регіоні
    Опубликовано: 2017-03-24 16:37:18

    ED&F Man Holdings Ltd. розширює свій бізнес з торгівлі зерном в Чорноморському регіоні та Китаї.

    Про це пише Latifundist.com.

    Компанія відкриває офіс в Києві на цьому тижні, після того, як розширила діяльність в Україні та Росії близько року тому. Також компанія планує розвивати зерновий бізнес в Китаї.

    Відзначається, що в київському офісі буде працювати від 12 до 15 осіб, які торгують зерновими, цукром і мелясою. Продавці цукру, які займалися Чорноморським регіоном з Лондона, переїдуть до Києва, а команда з торгівлі зерновими переїде з Одеси.

    У Китаї шестеро торговців зерном ділитимуть офіс з командою з торгівлі цукром в Шанхаї. Вони будуть зосереджені на внутрішньому та імпортному ринках.

    Довідка:

    ED&F Man створена в 1787 році в Лондоні і є одним з найбільших виробників цукру в світі. Компанія працює більш ніж в 60 країнах. У травні 2012 року АМКУ схвалив створення агрокомпаніями Continental Farmers Group (CFG, о-в Мен) і ED&F Man Holdings спільного підприємства з вирощування цукрових буряків. У 2011 з'явилася на українському агроринку компанія «Агро-торгова фірма "Агро-Діло"» ― дочірня структура міжнародної компанії ED&F Man.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.