• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПАТ «Аграрний фонд» закуповує зерно по 4500-4600 грн за тонну
    Опубликовано: 2017-03-22 15:15:28

    Про це голова правління товариства Андрій Радченко розповів в інтерв'ю «5 каналу». «Ми плануємо законтрактувати 760 тис. тонн продовольчого зерна врожаю 2017 року. Майже половину ми вже законтрактували восени, а зараз - в період весняної посівної - ми плануємо доконтрактувати до того обсягу, який ми вже маємо», - зазначив Андрій Радченко.
    Керівник підприємства додав, що товариство і надалі планує розширювати співробітництво з середніми агропідприємствами та малими фермерськими господарствами, оскільки саме вони найбільше потребують обігових коштів під час посівної кампанії.
    «Ціни, за якими ми розпочинаємо фінансування, — 4600 грн за зерно другого класу та 4500 за зерно третього класу. Відповідно ми фінансуємо дві третини від цієї ціни — 65%. Кінцеві розрахунки будуть проводитись вже за тими цінами, які складуться на період жнив і безпосередньої поставки зерна Аграрному фонду», — зазначив Андрій Радченко.
    Як повідомлялось раніше, ПАТ «Аграрний фонд» розпочав весняну кампанію форвардної програми 2017 року та закупівлю зерна за спотовими договорами. За підсумками 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» профінансував сільгоспвиробників на 1,5 млрд грн.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.