• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Agricom Group запустить новий завод з виготовлення пластівців
    Опубликовано: 2017-03-13 16:04:49

    До початку осені 2017 року агрохолдинг Agricom Group (ТМ «Добродія Фудз») планує запуск нового заводу «Avena». Обсяг інвестицій складе до $7 млн, планована окупність - до 5 років. В Україні це буде єдиний завод, який забезпечить повний цикл підготовки вівса до виробництва пластівців.

    Сировина поставлятиметься з власних полів Agricom Group. Для потреб переробки буде посіяно 5 нових видів вівса (один німецької селекції: Айвері і чотири української: Скарб України, Нептун, Райдужний, Деснянський). Таке сортове різноманіття було необхідно для визначення найбільш оптимальної сировини. Переводитися виробництво на власні потужності буде поетапно: спочатку пластівці, потім - борошно різних видів.

    Виробничу площадку створять в рамках Чернігівського кластера, де раніше був комбікормовий завод. Навесні приступлять до монтажу обладнання.

    У 2017 році «Добродія Фудз» планує збільшити виробництво пластівців на 6-6,5 тис. тонн і вийти на ринки далекого зарубіжжя. Вже досягнуто домовленості на поставку в Китай.

    Довідка: Agricom Group - національна агропромислова група, що спеціалізується на розробці, виробництві і дистрибуції продуктів харчування із зернових культур і об'єднує сільськогосподарські, переробні та торговельні підприємства. Основні напрямки діяльності: рослинництво, зберігання зернових та олійних культур, виробництво і торгівля продукцією бакалійної групи.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.