• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До зведеного бюджету від продажу землі на Кіровоградщині надійшло понад 2,3 млн грн
    Опубликовано: 2017-03-13 14:00:12

    На Кіровоградщині з початку року до бюджетів усіх рівнів від продажу земельних ділянок і прав на земельні ділянки надійшло понад 2,3 млн гривень. Про це УНН-Центр повідомили у ГУ Держгеокадастру в Кіровоградській області.
    У 2017 році продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування шість земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна загальною площею 0,298 га на суму 442,109 тис. гривень.
    Також проведено п’ять земельних торгів у формі аукціону, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування право на оренду чотирьох земельних ділянок, загальна площа – 72,9 га, загальна ціна продажу річної орендної плати – майже 70 тис. грн, та 1 земельну ділянку комунальної власності площею 4,0 га, ціна продажу – 1,6 млн гривень.
    Продано державними органами приватизації одну земельну ділянку, на якій розташовано об’єкти державної власності площею 0,2874 га. Ціна продажу – майже 82,2 тис. гривень.

    region.unn.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.