• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проект USAID у 2017 році планує надати 30 млн гривень грантових коштів с/г підприємствам
    Опубликовано: 2017-03-02 15:36:11

    Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» розпочав річну програму надання грантів.

    В українських аграріїв з’явилася можливість отримати грант для розвитку власного підприємства.  Як повідомляється на сторінці організації у соцмережі Фейсбук, проект USAID Агросільрозвиток» оголосив про початок річної програми надання грантів у межах свого Фонду стратегічних інвестицій (APS) №01.

    У повідомленні йдеться, що головна мета програми грантів – це розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції малого й середнього бізнесу та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

    Хто може взяти участь у грантовій програмі?


    Передбачається, що протягом 2017 року через 25 запланованих грантів планується направити близько 30 млн гривень. Очікується, що один грант може налічувати від 650 тис грн до 3 млн грн,та кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів, тому може перетнути межу діапазону. Планується, що термін дії будь-якої грантової угоди за даним запитом не перевищуватиме 12 місяців.

    Заявки на гранти за даним запитом приймаються до 27 грудня 2017 року та розглядатимуться по мірі надходження.

    energolife.info

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.