• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна відправила на експорт у січні майже вдвічі більше яблук
    Опубликовано: 2017-02-27 15:45:13

    У січні 2017 року Україна експортувала на 22% більше десертних яблук, ніж імпортувала, пише «Інфо-Шувар».

    Вітчизняні виробники змогли майже вдвічі покращити результати експорту порівняно з аналогічним періодом 2016 року. За інформацією «Інфо-Шувар», протягом січня 2017 року Україна відвантажила на зовнішній ринок близько 2,5 тис. тонн десертних яблук, а минулого року ‒ трохи більше 1,3 тис. тонн.

    Розширилася і географія поставок цих фруктів. Так, якщо у січні 2016 року коло країн-імпортерів українських яблук складалося тільки з Білорусі, Грузії та Казахстану, то нині це Вірменія, Лівія, Грузія, Ірак та Білорусь.

    При цьому частка Білорусі залишилась найбільшою в структурі експортних продажів. У січні 2017 року до цієї країни відправлено майже 2,2 тис. тонн яблук. Вірменія та Лівія посіли друге та третє місце в списку постачальників. До цих країн відправлено 105 та 100 тонн яблук відповідно. Ірак та Грузія імпортували відповідно по 20 та 18 тонн українських яблук.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.