• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Аграрному фонду» відшкодують 5,7 млн грн. збитків за недопоставлене зерно
    Опубликовано: 2017-02-23 19:30:23

    Господарський суд Донецької області задовольнив позов ПАТ «Аграрний фонд» щодо відшкодування збитків з боку ТОВ «Крамат ЛТД» (ТОВ «Сім Інвестторг») у розмірі 5,7 млн грн. З них 4,8 млн грн. ‒ основна сума боргу, на яку не було поставлено зерно, та 878 тис. грн ‒ пеня.

    Про це повідомила прес-служба «Аграрного фонду».

    Нагадаємо, у вересні 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» ініціювало досудове розслідування з приводу недопоставки зерна компанією ТОВ «Сім Інвестторг».

    У повідомленні зазначається, що ТОВ «Сім Інвестторг», аби уникнути відповідальності за невиконання договору та розтрату коштів «Аграрного фонду», змінило місцезнаходження та найменування компанії, зареєструвавши її у Донецькій області під назвою ТОВ «Крамат ЛТД».

    «Сім Інвестторг» («Крамат ЛТД») недопоставило «Аграрному фонду» 1,12 млн тонн зерна ІІ класу, завдавши державі в особі ПАТ «Аграрний фонд» збитків на суму 4,8 млн грн.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.