• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпродспоживслужба зареєструвала лише 9 одиниць сільгосптехніки на Черкащині
    Опубликовано: 2017-02-23 18:29:36

    Держпродспоживслужба вже зареєструвала 487 одиниць сільгосптехніки. 9 з них – на Черкащині. Про це повідомив начальник Управління економічної діяльності відомства Михайло Лемак, інформують Новини Черкас.

    «Зокрема, звертаю увагу на області, щодо яких надходили зауваження щодо нібито не проведення реєстрації. Так, у Київській області зареєстровано 69 одиниць сільгосптехніки, Черкаській - 9, Вінницькій - 11. При чому у Черкаській області це - Маньківка, Умань, Тальне, яким не набагато ближче ніж Монастирищу», - наголосив Михайло Лемак.

    Нагадаємо, що Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів 7 лютого 2017 року офіційно розпочала виконання повноважень нагляду (контролю) у системі інженерно-технічного забезпечення.

    Фахівцям її територіальних органів в усіх областях надано доступ до реєстру і забезпечено можливість здійснювати реєстрацію та зняття з обліку сільськогосподарської техніки.

    cherkasy24.info

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.