• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іноземні фахівці презентують бачення законодавчих змін для розвитку сільськогосподарської кооперації в Україні
    Опубликовано: 2017-02-14 13:32:29

    Із загальної кількості понад тисячі зареєстрованих сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (1097) в Україні реально здійснюють господарську діяльність лише 589, якими об’єднано менше 25 тис. осіб.

    Такі цифри озвучила заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова.

    «Очевидно, що існуюча модель сільськогосподарської кооперації потребує удосконалення, і в тому числі – законодавчого поля», – наголосила вона. 

    Представники канадської сторони, фахівці ЄБРР та ФАО на основі світових практик винесуть своє бачення законодавчих змін у сфері розвитку сільськогосподарської кооперації на широке обговорення 16 лютого – на конференції «Кооперація як один із інструментів створення агрорекреаційного кластеру».

    Захід відбудеться в Мінагрополітики за участі представників органів влади, міжнародної спільноти, обласних держадміністрацій, наукових та освітніх установ, бізнесу, громадських організацій, керівників сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, експертів.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.