• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські аграрії отримають доступ до дешевої американської сільгосптехніки
    Опубликовано: 2017-02-18 15:03:28

    SP Advisors стала офіційним представником компанії Concordia Tractor Inc. (CTI) в Україні, яка є найбільшим дилером аграрної техніки John Deere та зрошувальної техніки Reinke в штаті Канзас (США).

    Про це пише AgroPortal.

    Очікується, що співпраця між компаніями допоможе українським аграріям отримати доступ до високоякісної нової і вживаної техніки та запчастин з США, а також отримати можливості фінансування такої техніки.

    «Через низькі відсоткові ставки у фермерів в США є можливість оновлювати парк сільськогосподарської техніки щосезону, тому у таких дилерів як СТI накопичується велика кількість відносно нової техніки, яка була у вжитку лише 1-2 сезони. Це дає можливість українським компаніям, використовуючи західне фінансування, купити сільськогосподарську техніку високої якості за доступною ціною», ― зазначають в компанії.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.