• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Агро-Еталон» експортує яблука до Саудівської Аравії
    Опубликовано: 2017-02-06 15:36:02

    Підприємство «Агро-Еталон», розташоване на Вінниччині, наразі перебуває в пошуку ринків збуту. До війни основним покупцем була Росія, а протягом останніх років компанія знайшла постійних покупців у східних країнах.

    Про це розповів директор підприємства Гачай Шафієв, пише Vinnitsa.info.

    «Після того, як закрився російський ринок, з’явилась проблема збуту. Вони забирали 90% нашої продукції. Європа на словах нас дуже любить, а на справді я не бачу, що вони нам раді. Для Європи простіше купляти в поляків яблука. Поляк купує в себе засоби захисту. Я ж купую, розмитнюю, і в мене на 20-30% виходить дорожча продукція, ніж поляків. І державні дотації в них є. Тому не настільки в нас вигідні умови для Європи», ― зауважив Шафієв.

    Але, за його словами, компанія поставляє свою продукцію до Вірменії, Грузії, крім того, домовились про відправку в Саудівську Аравію.

    «В Мінськ відправляємо по 5-6 машин яблук в день. Домовлялись навіть про поставки в Індонезію, але дорога логістика, бо далеко. Переважно ми збуваємо свою продукцію в Україні. Але 20-30% до країн СНД», ― розповів директор підприємства.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.