• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фермер сформував понад 44 млн гривень фіктивного податкового кредиту з ПДВ
    Опубликовано: 2017-02-02 18:30:40

    Викрито київського сільськогосподарського виробника, який, перебуваючи на спеціальному режимі оподаткування ПДВ, у період з серпня 2015 по серпень 2016 року незаконно сформував ліміт на спецрахунку в сумі 44,2 млн грн.

    Про це повідомляє прес-служба ДФС.

    «Проведеною перевіркою доведено безтоварність фінансово-господарських операцій, за рахунок яких було сформовано вказаний ліміт, а також встановлено, що вказана компанія не має виробничих ресурсів у тому числі виробничих площ та, відповідно, вирощеного врожаю», ― йдеться в повідомленні.

    Крім того, опитано директора/засновника вказаного суб’єкта господарювання, який підтвердив свою непричетність до реєстрації та ведення фінансово-господарської діяльності вказаного підприємства.

    За вказаним фактом податковою міліцією ГУ ДФС у м. Києві внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205 КК України.

    На кошти, які знаходяться на спеціальному рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ в розмірі 44,2 млн грн накладено арешт.

    За ініціативою податкової міліції підприємству скасовано свідоцтво платника ПДВ, що унеможливлює подальше використання незаконно сформованого податкового кредиту та нівелює подальші втрати бюджету.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.