• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Землі під органічним виробництвом легко можуть бути збільшені у кілька разів, ‒ Кутовий
    Опубликовано: 2017-01-26 16:30:57

    Приріст виробництва органічної продукції в Україні склав 90% за останні п'ять років.

    Про це сказав міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий на  відкритті першого міжнародного конгресу «Органічна Україна 2017. Розвиток органічного ринку в Україні – від виробництва до реалізації».

    «Органічне виробництво розвивається шаленими темпами, але ми прагнемо, щоб цей процес був більш системним і був значно видиміший і всередині країни, і поза її межами. Галузь ‒одна з найдинамічніших. За п’ять років у нас приріст 90%»,  сказав Кутовий.

    Очільник аграрного міністерства повідомив, що на сьогодні органіка має в обробітку всього 400 тис. га. На його переконання, «ця цифра може бути збільшена у кілька разів абсолютно легко».

    «У перемовинах міжнародні партнери згадують, що за певних умов, попри закритість для імпорту своїх ринків, вони готові приймати до себе органічну продукцію. Вважаю, це дуже гарний показник. Насправді попит на органічну продукцію дуже колосальний», ‒ підкреслив міністр.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.