• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кількість вільних зерновозів скоротилась до 2,4 тис. вагонів
    Опубликовано: 2017-01-22 18:53:16

    Станом на 20 січня пропозиція вільного рухомого складу для перевезень зернових з. д. транспортом в Україні знизилася до 2 448 вагонів.

    Про це згідно з даними «Укрзалізниці» пише «УкрАгроКонсалт».

    Відзначається зростання вільних вагонів на Львівській і Одеській залізниці.

    Обмежень на відвантаження зернових з. д. транспортом в напрямку внутрішніх станцій станом на 20 січня немає, проте введені обмеження на відвантаження кукурудзи в напрямку порту Миколаїв для ТОВ «СЕРВІС ТРАНС», термін дії обмеження до скасування; на відвантаження зернобобових та насіння в напрямку станції Миколаїв-Вантажний для ТОВ «НАВАЛЬ ЛОГІСТІК», термін дії обмеження до скасування; на відвантаження макухи і шроту в напрямку порту Херсон для ТОВ «ЕКОЗЕРНО», термін дії з 19 січня до скасування.

    Разом з тим, попит на рухомий склад для перевезень зернових з. д. транспортом станом на 20 січня виріс з 2 924 до 3 027 вагонів. При цьому ПАТ «Укрзалізниця» 19 січня виконала +1 874 заявки на вагони-зерновози.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.