• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ протягом 2016 року утричі збільшила експорт борошна
    Опубликовано: 2017-01-15 21:04:51

    «Торік ДПЗКУ відвантажила на зовнішні ринки понад 60 тис тонн борошна. У 2015 році корпорація експортувала лише 18,3 тис. тонн. Маємо зростання більше ніж у 3 рази», - розповів заступник голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Сергій Капузо.
    За його словами, у 2016 році корпорація також утричі збільшила експорт висівок. Так, за результатами минулого року, на експорт було відвантажено більше 21 тис тонн висівок проти 7 тис тонн, експортованих у 2015 році. «Розширення ринків збуту продукції переробки є одним з пріоритетів у нашій торгівельній діяльності. У цьому році ми плануємо розпочати поставки наших пластівців і мюслів до Китаю та третіх країн через нашого партнера – корпорацію ССЕС. Наразі ведемо роботу з розробки власної торгової марки, узгодження дизайну упаковки тощо», — додав заступник голови правління.
    Як повідомлялося раніше, Державна продовольчо-зернова корпорація України на даний момент залишається лідером з експорту продукції переробки, відвантажуючи, зокрема, борошно до країн Північної Африки, Анголи, Ізраїлю, Палестини, ОАЕ, Індонезії, Кореї, Домініканської Республіки, Венесуели тощо.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.