• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Вінниччині за підтримки ЄС будують міні-цех з переробки молока
    Опубликовано: 2016-12-30 19:30:00

    У Томашпільському районі Вінницької області розпочато реконструкцію нежитлової будівлі під міні-цех з переробки молока. Очікувана потужність підприємства ‒ 3 тонни на добу. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністрації.

    Міні-цех планує випускати близько п’яти видів молочної продукції.

    Виробництво створюється у рамках проекту ЄС, спрямованого на розвиток молочної галузі у Томашпільському районі.

    Довідка: Проект ЄС «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району» стартував у 2014 року і розрахований на 30 місяців.

    Сума фінансування проекту ‒ понад 477 тис. євро в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні». З них 90% виділяє Європейський Союз, 10% ‒ Томашпільська районна рада у співробітництві з міжнародною ГО «Регіональний центр транскордонного співробітництва «Єврорегіон Дністер».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.