• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Гройсман: земельна реформа має бути проведена до 2020 року
    Опубликовано: 2016-12-28 19:00:00

    Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє про необхідність проведення земельної реформи в агропромисловому секторі до 2020 року.

    «До 2020 року ми маємо з вами зробити якісну земельну реформу в інтересах українських громадян та Української держави», – заявив він, представляючи плани уряду.

    Як повідомлялося з посиланням на меморандум про співпрацю України з Міжнародним валютним фондом (МВФ) за програмою розширеного фінансування, Кабінет міністрів спочатку чекав на ухвалення законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення до кінця грудня 2016 року.

    Нагадаємо, Верховна Рада 6 жовтня продовжила мораторій на продаж земель сільгосппризначення, введений у 2002 році, до 2018 року.

    Цим рішенням парламент доручив своїм комітетам і профільному міністерству протягом півроку напрацювати необхідні законопроекти. Згодом кілька депутатів із коаліції внесли до ВР законопроект № 5535 «Про обіг земель сільськогосподарського призначення».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.