• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інвестиції в переробку соняшнику сприяють збільшенню площ під культурою
    Опубликовано: 2016-12-27 16:31:47

    Інвестиції в переробку соняшнику і взагалі сировини в Україні є позитивним фактором.

    Про це розповів генеральний директор компанії «УкрАгроКонсалт» Сергій Феофілов, передає Рropozitsiya.com.

    За його словами, зростання інвестицій обумовлене більшою прибутковістю виробництва олії в порівнянні, наприклад, з вирощуванням зерна. Це визначає також постійне збільшення площ соняшнику в Україні.

    Експерт нагадав, що в цьому році врожайність соняшнику набагато більша, ніж в попередньому, ― 14 млн т (в 2015 ― 11 млн т).

    «Звичайно, для інвесторів олійноекстракційних підприємств сировина ― питання життя і смерті. Тому вони готові платити фермерам гідні гроші за насіння. Це означає, що фермери і далі будуть зацікавлені в вирощуванні соняшнику», ― сказав Феофілов.

    Також він додав, що найбільші покупці українських товарів олійної продукції ч країни Євросоюзу і Єгипет. Потім Китай, Бангладеш, Таїланд, Індонезія ― країни Азії в цілому, та Індія як ринок, який розвивається найбільш динамічно.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.