• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Елітна чорна ікра українського виробництва користується популярністю серед європейських гурманів
    Опубликовано: 2016-12-26 17:30:57

    Проте побудувати такий бізнес в Україні доволі складно, оскільки він потребує значних інвестицій і окуповується лише протягом 10 років.

    Про свою фірму із виробницва чорної ікри «Bester» розповідає Антон Яременко у програмі "Роби гроші". В Україні ціна на чорну дуже висока, і в основному це контрабанда. У Європі також існує дефіцит на чорну ікру, так у Франції він сягає 9 тонн. Власник ікорної ферми під Києвом тримає господарство, у якому вирощують осетр, стерлядь та білугу на відкритому повітрі. Читайте також Зварене у Києві особливе крафтове пиво користується попитом в Європі (відео) Із однієї рибини можна отримати до 10 кг продукту, проте ікру потрібно чекати до 15 років. Цей бізнес потребує значних інвестицій і окуповується лише протягом 10 років, розповідає власник. «У нас ікра справжня, із усіма потрібними вітамінами та мікроелементами. Тому вона користується попитом у Європі», - розповідає співвласник фірми «Bester». Свою продукцію вони реалізують через інтернет та супермаркети, при чому ціна значно нижча від імпортної. За свовами власника, найбільша складність для цього бізнесу – це його коштовність, оскільки стартап має складати близько 1 млн доларів.

    unian.ua

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.