• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ринок живця: неочікуване подешевшання свиней перед святами
    Опубликовано: 2016-12-26 13:34:41

    За півтора тижні до Нового року ціни на свиней забійних кондицій змінили напрямок руху. Так, за результатами досить напружених п’ятничних торгів більшість виробників «розписали» товарне поголів’я на поточний тиждень на 0,25-1 грн/кг дешевше, ніж у першій половині місяця.

    Про це повідомляє прес-служба Асоціації свинарів України.

    «Подешевшання живця свиней було обумовлено значно слабшим попитом з боку м’ясоперобників. Деякі з них навіть відмовлялися від попередньо "заброньованих" партій. Тиснула на ціну і пропозиція, надлишок якої утворився через стримування продажів живця окремими виробниками», — йдеться в повідомленні.

    Як наслідок, перехідні запаси минулого тижня на фоні низької активності закупівлі спричинили просідання середніх цін до рівня нижньої межі діапазону минулого тижня (32,5 грн/кг).

    Так, цього тижня очікувані ціни на живець переважно варіюють у діапазоні 32-33 грн/кг, проте подекуди зустрічаються і дещо вищі ціни.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.