• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підписано Меморандум для унеможливлення спекуляції з цінами на ринку продовольства
    Опубликовано: 2016-12-23 10:30:18

    Сьогодні міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, голова Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв та голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа підписали Меморандум про співпрацю, який покликаний підвищити ефективність реагування на факти порушення законодавства у сферах ціноутворення та захисту економічної конкуренції, підвищення обізнаності споживачів та учасників ринків при вирішенні конкретних проблемних питань у сфері контролю за цінами та проявами недобросовісної конкуренції.

    Відміна державного регулювання цін на основні продукти харчування підвищило конкурентоспроможність товаровиробників. Але держава має забезпечити всі умови щодо забезпечення розумного ціноутворення на продовольчі товари.

    «Вже три місяці діє тимчасова відміна прямого державного регулювання цін на основні продовольчі товари. Це спростило умови ведення бізнесу. Але постало питання більш якісного здійснення контролю за формуванням, встановленням та застосуванням цін і тарифів», - повідомив Тарас Кутовий.

    Мета Меморандуму - підвищення ефективності реагування на факти порушення законодавства у сферах ціноутворення та захисту економічної конкуренції, підвищення обізнаності споживачів та учасників ринків при вирішенні конкретних проблемних питань у сфері контролю за цінами та проявами недобросовісної конкуренції.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.