• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Сумщині відкрили зерносушильний комплекс для приймання та зберігання зерна
    Опубликовано: 2016-12-22 17:30:16

    На ПАТ «Біловодський комбінат хлібопродуктів» в Роменському районі Сумської області відкрили реконструйований зерносушильний комплекс для приймання та зберігання зерна. Про це повідомляє прес-служба Сумської ОДА.

    Як повідомляється, загальна потужність комплексу становить 17 тисяч тонн. У проект залучено 56 мільйонів гривень інвестиційних коштів. Комплекс працюватиме з використанням новітніх технологій.

    За словами голови правління ПАТ «Біловодський комбінат хлібопродуктів» Олександра Загурського, сьогодні на підприємстві працює 361 особа. Комбінат займається не лише зберіганням зерна, а й виробництвом комбікормів та муки. Введення в експлуатацію додаткових ємностей сприяє вирішенню на підприємстві пріоритетного завдання сільгоспвиробників – якісного зберігання врожаю і реалізації його в подальшому за вигідними цінами.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.