• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Запоріжжі викрито підпільне виробництво соняшникової олії
    Опубликовано: 2016-12-19 13:30:00

    Завдяки махінаціям з ПДВ один із виробників олійних і масложирових продуктів завищив суму податкового кредиту з ПДВ більше, ніж на 250 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

    Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1, 3 ст.212 КК України викрили службових осіб одного з підприємств області, які протягом 2012-2015 рр. шляхом проведення безтоварних фінансово-господарських операцій з більш, ніж 100 підприємствами безпідставно завищили податковий кредит з ПДВ на суму більше 250 млн. грн.

    Встановлено, що закупку товару фігурант здійснював за готівку без відображення в офіційній звітності на підпільному виробництві у Запорізькій області, яке організував один з місцевих підприємців. При цьому офіційно закупка продукції відображалася від підприємств з ознаками фіктивності.

    За результатами обшуку промислових потужностей підпільного виробництва вилучено 25 тонн насіння соняшника та 40 тонн соняшникової олії загальною орієнтовною вартістю понад 1 млн. гривень.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.