• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 6 цукрових заводів отримали нового власника
    Опубликовано: 2016-12-05 18:30:00

    Один з найбільших виробників цукру в Україні ТОВ "Радехівський цукор" має намір придбати 6 цукрових заводів, що знаходяться в Тернопільській області. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

    "Свого часу більшість цукрових заводів Тернопільщини належали агрохолдингу "Мрія". Після його банкрутства майно заводів, яке виступало заставою за кредитами "Промінвестбанку", перейшло у власність банку", - повідомляє прес-служба.

    "В кризовий для підприємств галузі період, банк знайшов оптимальне рішення для підтримки бізнесу - виробничі потужності цукрових заводів перейдуть профільному інвестору", - йдеться у прес-релізі.

    Довідка: ТОВ "Радехівський цукор" - найбільший виробник цукру в Західній Україні, що входить до міжнародної групи компаній Pfeifer&Langen.

    Виробничі потужності підприємства розміщені у Львівській та Тернопільській областях  - Радехівський та Чортківський цукрові заводи.

    Компанія Pfeifer & Langen заснована в 1870 році у Німеччині. Вона володіє сімома цукровими заводами в Німеччині та підприємствами у Польщі, Румунії, Італії, Чехії, Угорщині, Хорватії та Україні.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.