• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні відновлять виробництво комбайнів
    Опубликовано: 2016-11-13 16:30:00

    Глава українського Уряду заявив, що шукає механізми для відновлення виробництва в Україні комбайнів, зокрема на Херсонському машинобудівному заводі.

    Виступаючи перед співробітниками ТОВ Науково-виробниче підприємство «Херсонський машинобудівний завод», Володимир Гройсман пообіцяв, що Кабінет Міністрів України «знайде механізми» відновлення виробництва вітчизняних комбайнів, повідомляє прес-служба КМУ.

    За словами Володимира Гройсмана, в Україні є всі ресурси, необхідні для виробництва комбайнів на вітчизняних підприємствах, як і іншої сільськогосподарської техніки. Політик додав, що «в Україні сьогодні є абсолютно всі можливості для виробництва в Україні тракторів. У нас є для цього кваліфіковані кадри і потужності». Володимир Гройсман зазначив, що «використання цих компетенцій для виробництва власної сільськогосподарської техніки, дуже важливе для розвитку аграрного сектору України».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.