• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінагрополітики створило нову робочу групу з питань садівництва
    Опубликовано: 2016-11-02 20:30:00

    Є надія, що права та інтереси садівників будуть враховані у загальній стратегії розвитку сільського господарства і Україна стане одним із головних постачальників фруктів, ягід та горіхів у світі.

    Міністерство аграрної політики та продовольства України підтримало числені звернення Асоціації щодо необхідності розвитку садівництва в Україні, створивши робочу групу з питань розвитку садівництва в Україні, до якої з-поміж представників струтктурних підрозділів міністерства, наукових установ та інших, увійшов голова Асоціації Дмитро Крошка. Про це 28 жовтня повідомляє прес-служба «Укрсадпром».

    Таке рішення міститься в наказі міністерства від 18 жовтня 2016 року №379, відповідно до якого, робочій групі доручено до 30 листопада розробити проект концепції розвитку садівництва України на період до 2025 року та подати відповідні пропозиції керівництву міністерства, а також внести пропозиції щодо національних стандартів України в галузі садівництва з вимогами ЄС.

    Крім того, робоча група має до кінця 2016 року розробити та надати міністру пропозиції щодо удосконалення законодавчої бази, яка регламентує діяльність галузі садівництва, зокрема, щодо її імплементації в рамках виконання плану заходів з наближення законодавства України до права ЄС в агропромисловому секторі.

    Така підтримка ініціатив Асоціації з боку профільного міністерства, а також фінансова підтримка галузі у проекті Державного бюджету на 2017 рік дає надію, що права та інтереси садівників будуть враховані у загальній стратегії розвитку сільського господарства і Україна стане одним із головних постачальників фруктів, ягід та горіхів у світі.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.