• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Якісний юридичний супровід - важлива складова ефективної діяльності агрокомпанії
    Опубликовано: 2016-10-25 15:30:00

    27 жовтня 2016 року в Київському Гольф Центрі відбудеться Конференція аграрних юристів, організатором якої виступає Інформаційна компанія "ПроАгро".

    Коли інформаційна компанія "ПроАгро" проводила попередні професійні конференції, то гості заходів завжди відзначали сільськогосподарську спрямованість конференцій: логістика - аграрна, фінансова - саме для аграрних компаній, закупівлі - теж спеціально в розрізі сільського господарства. Така спеціалізація дає можливість зустрітися фахівцям з однієї сфери, які в процесі своєї роботи стикаються з однаковими викликами, і тому розуміють один одного з півслова. Жовтнева Конференція аграрних юристів продовжить цю традицію.

    Серед спікерів майбутнього форуму найбільше керівників юридичних департаментів агрокомпаній, які забезпечують діяльність своїх підприємств і в щоденному режимі вирішують виникаючі питання. На допомогу їм - і в рамках конференції, і в повсякденній роботі - юристи-експерти, що спеціалізуються на певних темах і знають їх досконально. Така співпраця виявляється максимально ефективною при захисті прав та інтересів українських аграріїв. Перелік питань, з якими стикаються аграрні юристи, воістину невичерпний: це і знесення паркану між орендованими ділянками, і підготовка до покупки/продажу сільгоспактивів, і залучення інвестицій, і обслуговування кредитів, і розв'язання найскладніших суперечок в міжнародній торгівлі.

    Всі теми в ході однієї конференції висвітлити не можна, навіть з такими професійними спікерами! Але учасники заходу дізнаються багато корисної інформації, зможуть задати найважливіші питання, що накопичилися, обговорити суперечливі моменти з експертами та колегами. Конференція аграрних юристів - місце, де можна познайомитися з відомими юристами, встановити ділові контакти з представниками агрокомпаній з усіх регіонів країни. Подарунки від партнерів конференції, просторі зали Київського Гольф Центру, прекрасний ресторан з вишуканою кухнею зроблять захід приємним та незабутнім!

    З питань участі в роботі заходу звертайтеся в інформаційну компанію "ПроАгро".

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.