• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна збільшила продаж агропродукції до ЄС на 11%
    Опубликовано: 2016-10-22 16:30:00

    Україна протягом січня-вересня 2016 року збільшила експорт аграрної продукції до країн Європейського Союзу у грошовому вираженні на 11% до 3 млрд дол. США. Про це повідомляє прес-служба Інституту аграрної економіки.

    "Країни Європейського Союзу збільшили обсяги закупівель української сільгосппродукції з 2,7 млрд дол. США у січні-вересні 2015 року до 3 млрд дол. США. Частка ЄС у загальному експорті продукції АПК за 9 місяців поточного року склала 28,6%", - зазначили в Інституті.

    Зокрема, як поінформували у прес-службі, Іспанія імпортувала української аграрної продукції на 579 млн дол., Нідерланди – на 518 млн дол., Італія – на 443 млн дол.

    В Інституті аграрної економіки також повдіомили, що загальний обіг зовнішньої торгівлі України продукцією АПК за 9 місяців 2016 року становив 13,5 млрд дол., що на 2,3% більше порівняно з січнем-вереснем минулого року.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.