• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МінАПК удосконалює нормативно-правову базу галузі насінництва
    Опубликовано: 2016-10-19 17:30:00

    Наразі вихід України як рівноправного партнера на міжнародний ринок та розширення експорту насіння вимагає досягнення українським законодавством еквівалентності норм ЄС. А надалі постійного підтвердження відповідності європейським і міжнародним стандартам і вимог.  Про це заявив  Міністр агрополітики Тарас Кутовий.

    Він зазначив, що Мінагрополітики і надалі продовжує роботу по адаптації вітчизняної нормативної бази у галузі насінництва та охорони інтелектуальної власності до міжнародних вимог, зокрема діючі стандарти у відповідність до Регламентів та Директив ЄС.

    Разом з тим Кутовий повідомив, що актуальним лишається питання співпраці Мінагрополітики і громадських організацій галузі насінництва.

    «Ми повинні удосконалити нормативно-правову базу галузі насінництва. Головне – дати нашому виробнику конкурентний сорт. Тільки спільна та злагоджена робота дасть можливість сприяти у покрашенні функціонування ринку насіння», - додав Тарас Кутовий.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.