• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закупівельні ціни на молоко ростуть
    Опубликовано: 2016-09-29 18:30:00

    Закупівельні ціни на молоко продовжують демонструвати стабільне зростання. Цього тижня «підтягувалися» вищий та перший ґатунки. Про це повідомляє аналітичний відділ Асоціації виробників молока.

    За результатами моніторингу від 27 вересня, середня ціна на молоко екстра ґатунку склала 6,39 грн/кг, що на 6 копійок вище ціни минулого тижня. Найвищу ціну за нього платили у Харківській області — 6,75 грн/кг, а найнижчу — у Волинській — 6,13 грн.

    Найбільше зросла ціна на вищий ґатунок. Його переробники купували в середньому по 6,12 грн/кг, що відповідає ціні попереднього тижня. Максимальну ціну за нього платилиу Вінницькій області — 6,51 грн/кг, а найнижчу у Херсонській —5,80.

    Молока першого ґатунку подорожчало на 4 копійки — до 6 грн/кг. Максимальну ціну з таке молоко платили у Київській області — 6,70 грн/кг, а найнижчу — у Львівській — 5,70 грн.

    В слід за пожвавлення світової торгівлі молочними продуктами ціни на молоко у світі також почали рости. Так, британська молочна компанія First Milk заявила про підвищення закупівельної ціни на сире молоко на 2,6 центи за кілограм, голландська FrieslandCampina — на 3 євроцента, а Arla Foods — на 2 євроценти.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.