• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данія має намір стати першою в світі 100% органічної країною
    Опубликовано: 2016-09-20 16:30:00

    Уряд Данії оголосив про свої плани стати першою 100% органічної нацією на Землі, і для цього є всі можливості.

    Згідно «OrganicVeganEarth», ця скандинавська країна вже є найрозвиненішою країною в світі щодо кількості експортованих органічних продуктів. Насправді, національний органічний бренд країни незабаром відзначить своє 25-річчя, що робить його найстарішим органічним брендом у світі!

    З 2007 року завдяки органічному експорту датська економіка виросла на 200%. Оскільки тенденція вибору продуктів харчування, що не містять пестицидів, продовжує рости, уряд планує перетворити Данію в органічну країну.

    Тепер це тільки питання часу, коли країна досягне своєї мети. Уряд має намір вирішити задачу по 100% перетворенню Данії в органічну країну, працюючи на двох різних фронтах. По-перше, це дасть поштовх перетворенню традиційних сільгоспугідь в органічні і простимулює зростання попиту на продукти, що не містять пестициди.

    У документі, що складається з 57 пунктів, пояснюється, що мета полягає в тому, щоб до 2020 року подвоїти площу сільськогосподарських земель, що обробляють органічними методами. Державна земля буде культивуватися з використанням органічних і біодинамічних методів, а незалежні дрібні фермери також отримуватимуть фінанси і підтримку, щоб трансформувати свої власні зернові культури в 100% органічні (включаючи худобу). Гроші також будуть виділені на розробку нових технологій та ідей, здатних сприяти органічному розвитку.

    Друга частина плану полягає в тому, що всі установи в Данії повинні заохочувати просування продукції, що не містить пестицидів і ГМО, біодинамічних культур і продукції. Перша мета полягає в забезпеченні громадськості на 60% харчовими органічними продуктами. Школи і лікарні особливо повинні поважати ініціативу країни.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.