• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АПК: моральний і фізичний знос у галузі катастрофічний
    Опубликовано: 2016-09-10 17:30:00

    Міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий закликав народних депутатів активніше сприяти розвитку сільського господарства в Україні, зокрема, звернути особливу увагу на аграрне машинобудування і насінництво.

    "Маючи великий потенціал, можливо, однією з найпотужніших галузей, всі ті кошти, які є в цій галузі, потрібно спрямовувати на те, щоб стабілізувати там позиції, дати можливість розвиватися машинобудуванню в сільському господарстві, оскільки моральний і фізичний знос в галузі катастрофічний і 70% техніки, яка сьогодні працює на українських полях, морально і фізично застаріла", - сказав Тарас Кутовий.

    Говорячи про насінництві, міністр зазначив, що це високотехнологічна галузь, яка недостатньо розвинена в Україні.

    "Ми маємо забезпечити наукомісткі галузі у сфері сільського господарства, наприклад, насінництва. Є невтішні факти – лише 3% цукрових буряків в Україні – це українське насіння", - підкреслив він.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.