• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Херсоні вилучено 4,2 тис. тонн ячменю вартістю 14,7 млн. грн
    Опубликовано: 2016-09-03 16:30:00

    В рамках проведення операції «Рубіж-2016» та розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ст.212 КК України співробітниками податкової міліції Херсонської області спільно з працівниками Херсонської митниці та за сприяння прикордонників, проведено обшук території Херсонського морського торговельного порту, де виявлено вантаж фігурантів справи. Про це повідомляє прес-служба ДФСУ.

    Встановлено, що група осіб здійснює експорт сільськогосподарської продукції морським транспортом з використанням підприємства з ознаками фіктивності. При цьому, зазначене підприємство не відображає в податковій звітності придбання та вирощування сільськогосподарської продукції.

    Під час проведених заходів було вилучено 4,2 тис. тонн ячменю орієнтовною вартістю14,7 млн. гривень, який експортували за підробленими документами.

    Тривають слідчі дії.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.