• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інвестиції в АПК зросли на 74%, але цього недостатньо
    Опубликовано: 2016-08-31 15:30:00

    За перші шість місяців 2016 року обсяг капітальних інвестицій у сільське господарство України зріс до 17 млрд грн, що на 73,8% перевищує аналогічні показники минулого року. За даний період обсяги інвестицій в агросектор є найбільшими серед інших видів економічної діяльності в Україні.

    Нарощення обсягу капітальних інвестицій стало наслідком відносно стабільної економічної ситуації в країні протягом останнього року та часткового задоволення відкладеної потреби в інвестиціях  протягом 2014-15 років, коли економічна та політична нестабільність практично зупинили будь-яку інвестиційну активність в агросекторі.

    Зростання капітальних інвестиції хоч і є позитивною тенденцією, що свідчить про привабливість агросектору навіть у кризових умовах, проте, враховуючи високу частку зношеності основних засобів та виробничої інфраструктури, український АПК потребує в десятки разів більше коштів, ніж інвестується наразі.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.