• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Транспортна логістика та склад: основні тенденції та потенціал ринку перевезень і зберігання сільгосппродукції
    Опубликовано: 2016-08-25 15:30:00

    19 серпня 2016 року в Київському Гольф Центрі компанія "ПроАгро" провела аграрну конференцію «Транспортна логістика та склад». Конференція об'єднала понад 100 представників великих аграрних підприємств, компаній, що спеціалізуються на перевезеннях і зберіганні сільгосппродукції, експертів.

    Виступи спікерів були розділені на тематичні блоки. Олександр Смокотнін, директор департаменту логістики Agricom Group, комерційний директор компанії «Зернотранс» Олександр Смирнов і Тетяна Лимар, заступник директора «ТЕП« Вертикаль», оцінили ситуацію з перевезеннями після посилення габаритно-вагових норм, констатували неминуче збільшення пропорції транспортування сільгоспвантажів залізницею. Кожен із спікерів розповів про досвід власного підприємства з оптимізації процесу перевезень і дав рекомендації колегам.

    Особливості управління елеваторним господарством, планування і будівництво елеваторів розглядалися в доповідях Ігоря Проценка, начальника відділу елеваторного виробництва, керівника інвестиційних проектів компанії «Астарта - Київ», і Геннадія Лещенко, інвестиційного аналітика компанії «ПроАгро». І якщо Геннадій Лещенко більше уваги приділив підготовці проектів елеваторів, то Ігор Проценко сконцентрувався на практичній стороні питання, порівнював функціонування потужностей для зберігання зерна в Україні та США.

    Анастасія Щербанюк, керівник напрямку логістики групи компаній "Прометей", у своєму виступі дуже конкретно і зі знанням справи розповіла про управління перевезеннями і мережею елеваторів, що належать групі. Спікер поділилася цікавим досвідом співпраці елеваторів з фермерами та досвідом боротьби з розкраданнями при перевезеннях. Євген Філоненко, заступник директора з логістики та транспорту компанії «Агроскоп Інтернешнл», зупинився на питаннях формування стандартів обслуговування клієнтів, коректності формування замовлення і конкуренції у сфері перевезень.

    Віце-президент Української логістичної організації Валентин Маєвський презентував сучасні IT- рішення для організації і контролю автоперевезень аграрної продукції. Спікер підкреслив важливість он-лайн контролю за рухом транспорту і безпекою, що дозволяє вчасно перерозподілити транспортні засоби в залежності від потреб.

    Виступи спікерів були змістовними, учасники конференції активно задавали питання виступаючим і отримували вичерпні відповіді. Після напруженої дискусії делегати отримали можливість спробувати себе в грі у гольф, взявши участь в майстер-класі. Обід на свіжому повітрі, чудові пейзажі і дружня атмосфера, сподіваємося, надовго запам'ятаються гостям.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.