• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибні патрульні затримали п'ятьох порушників: на всіх чекають штрафи
    Опубликовано: 2016-07-26 17:30:00

    Двоє з них намагалися втекти від патрульних, тому довелося викликати правоохоронців.

    23 липня рибні патрульні викрили порушника, що забороненими знаряддями лову – більше ніж десятком «ятерів» - виловив 313 кг карася або 3726 рибин, чим завдав рибному господарству збитки на суму більше 63 тисяч гривень. Порушник рибалив на річці Супій, в районі міста Яготина.

    Патрульні разом з Нацполіцією вилучили свіжовиловлену рибу, заборонені знаряддя лову, гумовий човен «Колібрі», підвісний двигун «Mercuri», автомобільний причіп, автомобіль Лада Гранта, кисневі балони та бочку для зберігання риби. Відносно порушника складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено частиною 4 статті 85 КУпАП. Порушнику загрожує штраф на суму 340-780 гривень.

    В той же день рибоохоронні патрульні провели рейд на ринку міста Українка з метою перевірки наявності документів на збут свіжовиловленої риби. Під час нього було затримано громадянина, який продавав свіжу рибу, а саме: сом загальною вагою 5,4 кг. При перевірці документів громадянин спробував втекти, але був затриманий патрульними. Складено протоколи про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено частиною 1 статті 88-1КУпАП. Порушникує загрожує штраф у 510-1700 грн.

    24 липня під час оперативних заходів на Канівському водосховищі в районі села Дівички рибними патрульними було двічі затримано порушників правил рибальства, що ловили рибу забороненими знаряддями лову – сітками з жилки. Першого порушника з 8 сітями патрульні помітили о 5 годині ранку, він, в свою чергу, намагався втекти з місця події на автомобілі, побачивши патруль. Патрульним довелося влаштувати справжнє переслідування, аби затримати порушника. Було встановлено, що порушник виловив 21 кг риби, чим завдав збитків рибному господарству на суму 4505 гривень. На місце події також було викликано працівників Національної поліції; сітки, човен та рибу – вилучено. Відносно громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення.

    Кількома годинами пізніше біля того ж села Дівички  рибоохоронними патрульними було затримано  ще 2-х громадян, що ловили рибу з гумового човна забороненим знаряддям лову – сітками з жилки у кількості 3 одиниці. Правопорушники виловили 8 кг риби, чим завдали збитків рибному господарству на суму 3706 грн. Сітки, човен та рибу у правопорушників вилучено. На місці події складено протоколи про адміністративне правопорушення.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.