• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Польща вирішили разом боротися зі сказом
    Опубликовано: 2016-07-12 18:30:00

    Міністр аграрної політики Тарас Кутовий та посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін підписали угоду щодо виконання програми боротьби зі сказом на території України у 2016 році.

    Ситуація зі сказом в Україні вимагає рішучих заходів на державному рівні, запевняє Тарас Кутовий. На думку міністра, укладання та реалізація угоди сприятиме захисту територій України та Польщі від поширення вірусу: "Що сприятиме розвитку двосторонніх відносин з ЄС, а Україна отримає статус більш надійного партнера для європейських країн".

    Чиновник додав, що світовий досвід боротьби з вірусом є найбільш ефективним, тому його потрібно залучати на території України. Загалом нічого нового: подібні угоди реалізуються в Україні з 2012 року. Для реалізації проекту у 2016 році планується провести дві кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин. Фінансування проекту відбуватиметься зі спеціального фонду держбюджету, зазначає прес-служба міністерства.

    Генрік Літвін, у свою чергу, відзначив успішність нових реформ в українському аграрному секторі і закликав продовжувати розвивати спільну комунікацію між двома країнами, адже наше сільське господарство є інвестиційно привабливим для польських бізнесменів.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.