• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молочарі просять дозволити перевезення молокопродукції автошляхами влітку вдень
    Опубликовано: 2016-07-08 17:30:00

    Представники молочної галузі звернулися до Міністерства інфраструктури та «Укравтодору» з проханням не застосовувати до перевезення їхньої продукції норми про заборону проїзду великотоннажного транспорту в літній час при температурі повітря понад 28ºС.

    Відзначається, що відповідні звернення в міністерство також були спрямовані від імені Американської торгової палати і Європейської Бізнес Асоціації.

    «Якщо ми доїмо корову днем ​​і зберігаємо молоко тривалий час до нічного часу, а потім веземо його на завод, то у нас виросте його собівартість. Це вплине на кінцеву ціну продукції », - сказав директор з питань взаємодії з органами державної влади групи компаній «Данон» в Україні Сергій Мовчан.

    При цьому він зазначив, що, наприклад, Франція і Польща також мають аналогічні розпорядження на обмеження руху великотоннажного транспорту в літній період, але воно не поширюється на перевезення молока та молокопродуктів.

    Відзначимо, що в даний час рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонн з навантаженням 7 і більше тонн на вісь при температурі 28ºС і вище заборонено по всіх автомобільних дорогах державного значення в Україні. Заборона буде діяти протягом усього літнього періоду в денний час доби з 10:00 до 22:00.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.