• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Роттердамі будують першу в світі плавучу молочну ферму
    Опубликовано: 2016-06-26 15:30:00

    У багатьох країнах вже облаштовують ферми з вирощування овочів всередині житлових будинків, зокрема на дахах. У Нью-Йорку недавно вирішили будувати плавучі баржі з городами. А в Голландії вирішили облаштувати молочну ферму на воді.

    У Роттердамі побудують молочну ферму в порту. У фермі будуть містити 60 корів. Очікується, що даний проект дозволить місту забезпечувати себе місцевим молоком, сиром, вершками, вершковим маслом і йогуртами.

    Плаваюча ферма є результатом партнерства двох компаній і представників голландського сільського господарства. Дві компанії, які беруть участь в проекті, це Uit Je Eigen Stad, що займається міськими фермами в Голландії, і Beladon, відповідальна за плавучі споруди.

    Розмір плавучої ферми - 40х32 метри. Цього достатньо, щоб забезпечити комфортний простір для корів. Потім конструкцію розширять, щоб в неї втрутився близько 200 корів.

    Трава для годівлі великої рогатої худоби буде вирощуватися всередині ферми в умовах штучного освітлення. Сеча корів буде стікати через підлогу в герметичне сховище. Гній буде збиратися і зберігатися окремо (гній будуть перетворюватися в біогаз і добрива).

    Вся ферма буде харчуватися від сонячних батарей і вітряних турбін, отже, не буде залежати від зовнішніх джерел електроенергії.

    Будівництво першої плавучої ферми почнеться в цьому місяці і буде завершено в грудні. Ферма почне працювати і виробляти продукцію в січні 2017 року.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.