• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Кутовий: Україна розраховує на допомогу ЄС з реформування АПК
    Опубликовано: 2016-06-23 17:30:00

    Україна зацікавлена у розширенні співпраці з ЄС та сподівається на допомогу європейських партнерів у розвитку сільських територій і рибальства, а також реформуванні санітарної та фітосанітарної служб. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час відкриття 11-го засідання Аграрного діалогу Україна-ЄС, повідомляє прес-служба Мінагрополітики в четвер.

    Очільник Мінагрополітики підкреслив значущість для України нових можливостей, що з’явилися після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. За словами міністра, ЄС є стратегічним партнером України. «Українська сторона розраховує на надання з боку ЄС фінансової та технічної допомоги на імплементацію Угоди про асоціацію, а також допомогу у сфері реформування аграрного сектору», - наголосив Тарас Кутовий.

    Нагадаємо, 22-23 червня Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий перебуває з офіційним візитом у Королівстві Бельгія у Брюсселі. У рамках візиту Тарас Кутовий взяв участь в роботі Українсько-європейського аграрного ділового круглого столу, а також Аграрного діалогу Україна - ЄС.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.