Тарас Кутовий: Україна розраховує на допомогу ЄС з реформування АПК

23 июн, 17:30

Україна зацікавлена у розширенні співпраці з ЄС та сподівається на допомогу європейських партнерів у розвитку сільських територій і рибальства, а також реформуванні санітарної та фітосанітарної служб. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий під час відкриття 11-го засідання Аграрного діалогу Україна-ЄС, повідомляє прес-служба Мінагрополітики в четвер.

Очільник Мінагрополітики підкреслив значущість для України нових можливостей, що з’явилися після підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. За словами міністра, ЄС є стратегічним партнером України. «Українська сторона розраховує на надання з боку ЄС фінансової та технічної допомоги на імплементацію Угоди про асоціацію, а також допомогу у сфері реформування аграрного сектору», - наголосив Тарас Кутовий.

Нагадаємо, 22-23 червня Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий перебуває з офіційним візитом у Королівстві Бельгія у Брюсселі. У рамках візиту Тарас Кутовий взяв участь в роботі Українсько-європейського аграрного ділового круглого столу, а також Аграрного діалогу Україна - ЄС.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/298861.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM