• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні розпочалися продажі найдорожчої ягоди
    Опубликовано: 2016-06-23 15:30:00

    В Україні почали торгувати лохиною нового врожаю. На сьогодні це найдорожча ягода на українському ринку. Ціни, станом на 21 червня, стартують від 450 грн /кг.

    Так, ринок «Столичний» у Києві пропонує лохину в ціновому діапазоні 450-500 грн / кг.

    На інших оптових ринках ягода не пропонується.

    У Криму на оптовому ринку «Кримський привіз» лохина торгується від 465 грн / кг оптом і в роздріб ціна сягає 645 грн / кг.

    «Початок сезону лохини йде за «космічними» цінами, далі ціновий рівень знизиться, але ягода залишиться в сегменті найдорожчих. У 2015 році ціна в розпал сезону в Україні  не опускалася нижче 100 грн / кг. Високий рівень цін сформувався, завдяки обмеженій пропозиції ягоди, на яку є високий і стабільний попит з боку ресторанів, а також людей, що прагнуть вести здоровий спосіб життя. Згодом ягода стане доступною для пересічного споживача, проте це відбудеться через 5-7 років, коли в країні збільшаться площі родючої лохини», - коментує Оксана Король, експерт з сільського господарства ІА «Інфоіндустрія».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.