• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарас Кутовий у Брюсселі обговорить перспективи українського молочного експорту до ЄС
    Опубликовано: 2016-06-22 18:30:00

    З 22 по 23 червня Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий перебуватиме з робочим візитом у м. Брюссель (Королівство Бельгія). У рамках візиту до Бельгії Тарас Кутовий зустрінеться із комісаром ЄС з питань сільського господарства та розвитку сільських територій Філом Хоганом, повідомили в прес-службі Мінагрополітики в середу.

    Також Міністр зустрінеться з директором з питань рибальства і морської політики регіону Середземного і Чорного моря Генерального Директорату «Рибальство і морська політика» Губертом Габмсом та із заступником Генерального Директора з питань торгівлі Європейської Комісії Сабіною Вейянд.

    Також 22 червня о 15:30 запланована участь Міністра та представників українського аграрного бізнесу в Українсько-європейському аграрному діловому круглому столі.

    У четвер, 23 червня, очільник МінАПП візьме участь у відкритті аграрного діалогу Україна – ЄС, де будуть розглядатися останні тенденції в торгівлі сільськогосподарською продукцією, аграрні реформи в Україні та перспективи України в сфері експорту молочної  продукції до ЄС та інших країн.

    Заплановано підхід Тараса Кутового до представників українських та європейських ЗМІ.

    Також у складі делегації перебуватиме заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.