• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На модернізацію Одеського зернотерміналу ДПЗКУ було виділено 70 млн. грн.
    Опубликовано: 2016-06-05 16:30:00

    В поточному році Одеський зерновий термінал (ОЗТ) встановив свій особистий рекорд - вперше за всю історію свого існування перевалив 1,5 млн тонн зернових. На сьогодні він є лідируючим підприємством України по обігу зернових. Про це повідомив директор ОЗТ Олександр Одольський, інформує прес-служба Державної продовольчо-зернової корпорації (ДПЗКУ).

    "На сьогодні ми є лідируючим підприємством України по обігу зернових», - відзначив керівник філії.

    Олександр Одольський наголосив, що в планах підприємства на 16/17 МР збільшити обсяги приймання зерна з залізничного та автомобільного транспорту, а також реконструювати технологічні лінії для завантаження на воду, що дозволить швидше обслуговувати судна.

    За його словами, завдяки підтримці керівництва ДПЗКУ на модернізацію філії було виділено 70 млн грн.

    В прес-службі також відзначили, що нещодавно було проведено черговий етап тендерних торгів на закупівлю обладнання для реконструкції Одеського зернового терміналу, а саме транспортного оснащення продуктивністю 1 200 тонн на годину. У тендері беруть участь три іноземні компанії і вже до кінця наступного тижня має бути об’явлений його переможець. 

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.